dilluns, 17 de desembre del 2007

Cançons infantils xungues

" Don Federico mató a su mujer, la hizo picadillo y la puso a la sartén, la gente que pasava olia a carne asada... era la mujer de Don Federico...."

Fa uns dies la vaig sentir cantar a una nena al patí de l'escola!..... i jo de petita també la cantava... ufffff!




i també tenim un altre HIT infantil de les nostres terres....

" El senyor Ramon espanta a les criades, el senyor Ramon espanta a tot el mon... les criades asustades quan marxen a dormir... tururut!... qui gemega ja ha rebut!" (...)


La imatge no ve a "cuento" ... per si no s'havia notat... però ja que l'he posat i per donar-li una certa utilitat... pos li posarem un títol... jo havia pensat: "Por la boca muere el pez" és a dir: "Per la boca mor el peix"... en honor a tots els peixos que fan cap a la tassa del w.c.
... aaah! per cert! sabíeu que a la calle 24 ha hagut un assessinatu!... pos se veu, que una iaia a matat un gat amb la punta del sapat!

4 comentaris:

vafalungo ha dit...

El senyor Ramon, i tant, aquest és perillós! i l'assessina de gats, vaja un altre. Realment tot això explica moltes coses!

Jordi Casanovas ha dit...

i si t'hi poses veuràs que fins aquí hi hem arribat de miracle, perquè era tan normal anar en bicicleta, com menjar pa amb tomàquet o fumar philip morris whatsikey.

iupi ia!

Striper ha dit...

Jo recordo aquella de matarile li le donde estan las llaves.

Srta "Y" ha dit...

Pos si... així estem tots de confosos!