dimecres, 20 de febrer del 2008

Salutacions des dels mons de Yupi!... ultimament sofreixo de bloqueig culinari, he anat al metge i com no, m'ha receptat antibiòtic... cosa que m'ha fet adonar que la nostra cura està en mans de dos típus de medicaments: los antibiòtics i los tranquilitzants i/o antidepresius... "ah!" diguer-li jo, "que encara funcionen els antibiòtics?!" ... i dels tranquilitzants millor no en parlo, ufff!... a vore si serà veritat allò que diu que és pitjor la cura que l'enfermetat... no ho se o potser sí que ho se...

Total, la qüestió és que tinc en vaga les neurones encarregades de l'imaginació culinaria... i per no acabar menjant cigrons amb xocolate a la salsa pil pil (que deu significar pil pil??!) he decidit preguntar aquí al bloc (és a dir, a vatros) si sabeu d'alguna recepta fàcil de fer que estigue bonissíssima!!!... així que en uns dies espero estar menjant alguna recepta vostra i llepant-me els dits!

Per cert, no tasteu les croquetes en llauna per a gossos... en un atac de gana ho vaig fer i ..... eeeeeccccccsssssss! se'm va passar la gana de cop!

9 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

Ratlles un tomaquet, i hi poses pebre vermell, pebre negre, una mica de vinagre, oli i sal i si t'agrada el picant tabasco. Ho remenes ben remenat.
Agafes patates noves les neteges i les peles generosament o sigui que a la pell hi quedi una mica de patata.
Les patates les guardes. Fregeixes les pells amb oli ben calent fins que quedin ben torradetes.

Es menja sucant les pells a la salsa.

Vagi de gust.

Sergi ha dit...

Jo no te'n puc dir res d'això, si t'he de donar idees gastronòmiques jo, si que et moriràs de gana. Però el que em sorprèn és que tu mai no acabes de sortir de la malaltia, oi? Potser si aconsegueixes menjar millor no et caldran tantes drogues.

Striper ha dit...

Ei jo tinc una penjada al bloc de fa poc bonisima i facil, al pil pil es cuinat amb la gelatina que despren i s'ha de lligar remenant la cazola sencera agafarla al aire. Apa a millorarse.

APV ha dit...

Una vegada vaig intentar cuinar, i el resultat ve ser bastant perillós. Des d'aleshores pesa sobre meu una prohibició internacional de la ONU.

Srta "Y" ha dit...

sret jordi! va ser rebre la teva recepta i posar-me mans a la obra!... està molt bona! pero crec que em vaig passar de vinagre!

sret xexu: per sort no soc gens de medicaments d'aquest tipus... prefereixo els lacasitos que ho curen tot!

sret striper no l'entenc del tot... agafar la casola a l'aire? pareix divertit ho probaré...

sret amanyaga-totils saltis la prohibició!!!

vafalungo ha dit...

No sé quins són els seus gustos, senyoreta, però n'hi puc passar unes quantes. Si té temps, ara que encara fa fred, una crema de pastanagues o de carbassó és fàcil i sempre queden bé (es bullen durant força estona amb una mica de patata, quan estan cuites s'hi afegeix una mica de llet i es passa el turmix). Si li va més els plats tipus pastes i/o arrossos, jo acostumo a fer-ne sofregits (ceba, xampis i verdures vàries, amb tomàquet i imaginació). Les esbargínies farcides amb carn picada també són una bona solució: sofregit de ceba, l'interior de l'esbargínia, una mica de tomàquet i carn picada, herbes aromàtiques i un raig de vi. Un cop està es posa a la base de l'esbargínia que hem buidat, se li pot posar una llesca de formatge per sobre i una estona al forn. Mmm, no sé, moltes més. Digui quin tipus de cuina li va i farem el que podrem. Sino, sempre li quedarà trucar al xino o al telepizza. B7s!

Srta "Y" ha dit...

ei sret Vafalungo!!!... merci! em va tot tipus de cuina però sobretot coses inventades per cadascú o coses com lo del sret Jordi que és algo molt sencill però no ho havia probat mai! m'està agafant molta gannnaaaa! mmmm!

proudemax ha dit...

Bé, un plat senzillíssim si t'agrada el curry és posar oli per fregir pollastre amb una mica de curry (una mica...) fregir el pollastre i al mateix temps tenir bullint arròs.

Quan estigui tot cuit barrejar-ho a la mateixa paella.

Fet.

Una altra versió és fregir ceba fins que quedi tova amb una mica de curry, afegir-hi nata líquida i llavors posar-hi el pollastre ja cuit (així torradet super bo... nyam!).

Ara bé, si no t'agrada el curry, l'hem cagat! jajaja

Srta "Y" ha dit...

m'encantaaaa el curry!...està setmana
cuinaré totes les reseptes que m'heu escrit!!! mmmmmmmmmm!