dijous, 24 de gener del 2008

Reflexions compulsives

Hi ha moltes sensacions que em bullen per dintre... i ja se pq bullen, pos pq les mantinc tancades amb candau i triple combinació de números secrets, però a vegades poden més que qualsevol candau. Elles volen sortir i jo no vull que surtin (o potser al fons sÍ)... però acaben manifestant-se... a vegades de la manera més incoherent possible, d'altres vegades aquesta lluita dona un resultat de bloqueig... és com si desaparegués, com un vegetal que pareix inert però ple de vida i voleu que vos digue una cosa? ja n'estic cansadeta de tanta història, ja en tinc prou!que al final tanta pujada i baixada mareja tu!M'he n'he adonat que tant mirar cap a dins fa que ens perguem moltes coses que passen a fora.
Pel que sigue ens acabem creient que som poca cosa ... però sabeu que?..... que ni tan sols som conscients de lo que realment seríem capaços de fer si ens ho proposéssem; crec que tenim un potencial enorme, que te moltes ganes de sortir i que l'únic que fem és bloquejar-lo constantment... penso que si el deixéssim sortir (cadascú canalitzant-lo a la seva manera) canviarien moltes coses, moltes moltes!

5 comentaris:

Striper ha dit...

Avui me vist molt reflexat en lo que dius al post.

Srta "Y" ha dit...

Bon dia sret striper! vosté tant matiner com jo... li em de ficar ganes!!!...

vafalungo ha dit...

Que surtin, que surtin! Sí que canviarien moltes coses, i sí que tenim molt més potencial del que ens pensem!

Com sabeu vosaltres ha dit...

Caram, quina motivació escriure a les 7 del matí!!! Clar que sí, despertem les emocions ben aviat.

Mmmm, clar que hi ha sensacions i aptituds que han de despertar, però què hi pots fer si t'has oblidat d'una de les N contrasenyes amb què les has protegit??

Srta "Y" ha dit...

sret Vafalungo com li he dit al striper, li hem de posar ganes! ja que per si soles les coses no solen canviar...

sret Albert ara ja entenc més coses... ja que jo tinc un problema amb les contrasenyes... se m'obliden constantment...