diumenge, 30 de desembre del 2007

Visitants


Un bon dia a principis d'octubre van instalar-se dintre del meu cos uns visitants una mica torracollons; deien que es quedarien una setmaneta i que anirien marxant per tongades en busca d'altres cossos a on apalancar-se....... la qüestió és que pel que sigue es sentien be a dintre meu i no hi havia manera de fer-los fora... jugaven a fer apostes : " a veure qui és capaç de provocar l'atac de tos més llarg" " de provocar més estornuts seguits" etc. Però alguns van començar a marxar a mitjans de novembre i a finals del més ja havien marxat quasi tots... quin descans!... però el que jo no sabia era lo que planejaven: a mitjans de decembre van presentar-se uns pocs inquilins més, hem van dir que no la liarien, que ni ho notaria que estaven allí.... però alguna nit quan estava mig adormida els vaig enganxar apostant de nou! i em vaig indignar tant que els vaig llençar un bon atac defencil i van marxar amb la cua entre les cames.......... " visca! he guanyat!!" pensava la innocent de mi "visca!"............... però no, ahir van arribar centenars d'ells, amb col.legues, familiars, familiars dels col.legues, col.legues dels col.legues ... tots decidits a passar Cap d'any a dintre meu!... fins i tot cobren entrada als desconeguts 30~$ amb barra lliure!...

9 comentaris:

. ha dit...

A lo mejor esto ultimo se trata de una boda gitana.
Si es así que sepa que tiene para unos días mas.

Jordi Casanovas ha dit...

Conec un tio, que es dedica a rebentar festes d'aquesta mena. Es diu Frenadol PS. Mai no he sabut que vol dir això de PS.

Cuida't i bon any.

Striper ha dit...

Srta Y com diu el jordi un xute de frenadol i a la teva festa.

vafalungo ha dit...

Oh, ara sí que podràs dir allò de ¡mi cuerpo es una fiesta! Ja saps, si no pots amb ells, uneix-t'hi.
Sort en aquesta lluita contra els ocupants indesitjats!

proudemax ha dit...

Puja'ls-hi la temperatura, segur que es flipen tant que acaben morint tots.

Sergi ha dit...

Carai, si ho hagués llegit abans, vinc a celebrar el cap d'any amb ells, que sembla que s'ho passaven de conya! És broma, eh, espero que estiguis millor. Com que l'any ha començat malament, només pot anar a millor, no?

Srta "Y" ha dit...

... pos ni el senyor Frenadol ni ningú ha aconseguit que marxessin, de fet encara estan de festa tu!...

El veí de dalt ha dit...

Srta. Y,
content de la seva visita al meu veïnat. Serà sempre benvinguda. Cuideu-vos!

albus ha dit...

Srta Y, un blog d'allò més interessant.
Molt bon any!
I que el 2008 li dongui molt bon fruit!