dimarts, 20 de maig del 2008

Còmic: Jimmy Corrigan, El Chico más listo del mundo





Aquest és un dels millors còmics que he llegit mai!... l'autor es diu Chris Ware i tot el contingut d'aquesta obra està fet per ell mateix.

Chris Ware és molt cuidadós amb tots els detalls, des de la cosa més petita a la més gran està carregada de significat.

Després de pensar-se-ho molt, va publicar "Jimmy Corrigan" amb Castellà, però el problema és, que no va quedar content amb els colors de l'edició que li va fer l'editorial Planeta (no va quedar content amb l'editorial en general) i després d'unes quantes disputes, va decidir que no publicaria més amb aquest idioma.
És una llàstima(per no dir: Merda)ja que, ens estem perdent les seves publicacions... tot i que es poden aconseguir amb anglès.

El problema, com sempre, és el preu...

4 comentaris:

Com sabeu vosaltres ha dit...

Apa, si ens han fet un favor molt gran, així podrem llegir sense accents!

APV ha dit...

És una llàstima, tinc un amic que fa temps em va parlar entusiasmat d'aquest còmic (i d'altres) i si un es fa el propòsit de "si mai el trobo miraré a veure si el puc comprar" s'acaba trobant que passen setmanes, mesos, anys i si no fa l'esforç d'anar a Barcelona a buscar en botigues especialitzades que no sap ni on són o no pot anar al Saló del còmic no trobarà aquestes coses ni per casualitat. Total, que no me l'he llegit mai...

El que crec que van fer amb Jimmy Corrigan és que Planeta el va editar amb presses per poder-lo portar aquell mateix any a diversos salons del còmic, i al final va quedar una kk, no m'estranya que l'autor s'enfadés.

Jordi Casanovas ha dit...

Fa molt temps que no compro còmics... en versió original havia comprat The far side de Gary Larson i Calvin & Hobbes de Bill Watterson.

Srta "Y" ha dit...

sret Albert! llegint sense accents es poden descobrir infinitats d'informacions necessaries per a l'existència humana, com ara que si mires durant una estona la lavadora, entres en una especie de trance a on et veus a tu mateix parlant amb Stalone sobre diferents marques de suavitzant...

sret amanyaga...si va a Barcelona segurament el trobarà a Norma (passeig sant joan, prop arc de triomf), tot i que hi ha tendes de comics molt més "apetecibles" que Norma.

Si, Planeta el va editar en preses i va quedar una caca! i per aixo (si no m'equivoco) no van poder estrenar-lo al saló del comic (de Madrit crec) pq l'autor es va negar a estrenar-lo en aquestes condicions ...

sret Jordi, doncs li recomano que se'l llegeixi!!!... no conec el comic que diu, investigaré a veure que tal...